Nieuws

Roger Waters The Wal

Roger Waters The Wal

Roger Waters The Wall:
Vorig jaar werd Roger Waters The Wall al enthousiast ontvangen op het Toronto Film Festival. Nu kan eindelijk de rest van de wereld ook optimaal genieten van de baanbrekende concertfilm: in september is Roger Waters The Wall wereldwijd in de bioscoop te zien.

Op dinsdag 29 september kunt u vanaf 20.00 uur getuige zijn van dit unieke meesterwerk van Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd.

Speelduur: 180 minuten.

Tickets
€ 12,50 p.p. Kaarten zijn vanaf nu in voorverkoop

Roger Waters, medeoprichter en belangrijkste songwriter van Pink Floyd, combineert het epische met het persoonlijke in Roger Waters The Wall, een concertfilm die veel meer laat zien dan alleen het podium. Gebaseerd op het baanbrekende gelijknamige album, kan Roger Waters The Wall een conceptfilm genoemd worden: het is een verslag van een overweldigende show die de zintuigen prikkelt, gecombineerd met een intense persoonlijk roadtrip waarin Waters zijn oorlogsverleden onder ogen komt.

Aansluitend op de film volgt The Simple Facts: een uniek moment waarin Roger Waters en zijn Pink Floyd-bandgenoot Nick Mason samen vragen van fans beantwoorden.

atlantic

juli 10th, 2015

No Comments

Comments are closed.