Faciliteiten

Faciliteiten

Catering
Een evenement staat of valt bij de catering. Kwaliteit is belangrijk, maar ook de presentatie en een prettige, vakkundige bediening. Daarnaast moet het eten en drinken passen bij het evenement

Licht, geluid en beeld
Wij geven uw evenement extra aandacht en knowhow op het gebied van licht, geluid en beeld. Van warme feestverlichting tot muzieksets, van beeldschermen tot state-of-the-art visuals.

Event Management
Van A tot Z kan de coördinatie, administratie en/of productie van een evenement aan één partij worden uitbesteed om zelf de focus op bijvoorbeeld de inhoud van het evenement te kunnen houden.

Vervoer en logistiek
De manier van aankomst en vertrek bepaalt de eerste en laatste indruk van de gasten. Op deze belangrijke momenten zorgen ervaren partners voor een geslaagde totaalbeleving.

Digitale diensten
Dankzij een razendsnel glasvezelnetwerk en wifi voorzieningen in het hele pand zijn de digitale mogelijkheden voor evenementen zo goed als onbegrensd.

Tentenverhuur
Voor elke gelegenheid is er de juiste accommodatie. Onze locaties zijn makkelijk uit te breiden met tijdelijke ruimtes en tenten. Onze partner zoekt voor elke situatie een stijlvolle oplossing.

Registratie en broadcasting
Van professionele beeldopnames tot video conferencing via internet, alle denkbare media zijn beschikbaar ter ondersteuning van het evenement.

Beveiliging
Op het terrein moet de bezoeker genieten tijdens evenementen, locatiebezoeken en recreatie momenten. Op deze belangrijke momenten zorgt de beveiliging voor een veilig en vertrouwd gevoel.