Relatie Evenement

Relatie Evenement

Relaties
Per jaar zijn er heel wat momenten, waarbij u uw relaties iets te vertellen heeft, ze iets nieuws wilt laten zien of de goede band extra wilt versterken. Daarnaast is een relatie-evenement een uitstekend platform om vrijwel iedere marketing- of communicatiedoelstelling een extra boost te geven.

Hardersplaza biedt u niet alleen een uitstekende locatie met alle denkbare faciliteiten, maar onze verkoop afdeling kan uw relatie-evenement ook van A tot Z creëren en vorm geven.

Samen met u ontwikkelen wij een ‘maatwerk evenement’ dat volledig bij uw onderneming past en dat op alle fronten aan uw verwachtingen voldoet. Een relatie-evenement in Hardersplaza zal uw corporate image extra doen vergroten.

Van productpresentatie tot beurs.
Een product van uw bedrijf presenteren in een feestelijke, laagdrempelige omgeving creëert een gegarandeerde business. Één-op-één contact met uw klanten, in een sfeervolle omgeving, met alle ingrediënten. Zo kunt u zich focussen op uw product en klant, wij doen de rest. Een meerdaagse beurs behoort zeker tot de mogelijkheden. Vanuit onze ervaringen weten wij waar zo’n beurs aan zou moeten voldoen om het succesvol te maken.

Laat u verrassen door ons vrijblijvende voorstel en neem vandaag nog contact op met ons.