Team

slider-team_hp

Ons Team
Het team dat voor u, uw evenement tot een succes zal maken bestaat uit louter professionals.

Vanaf het eerste contact voor algemene informatie, een bedrijfsbezoek aansluitend, een offerte op maat door onze verkopers, tot aan de productie van uw feest en het begeleiden van uw evenement, hebben wij in huis.

Wij doen het werk voor u. 
Gezien de professionaliteit van ons team, met de ervaring van ieder individu, weten wij hoe we dit samen met u kunnen aanpakken.
Diverse thema’s en mogelijkheden bieden wij u aan, waaruit u een keuze kan maken. Zo hebben wij een eigen crossmedia designer in huis die geheel op maat de look-and-feel voor u ontwerpen voor uw event. Denk aan een aanmelding site voor uw gasten, het ontwerp van de uitnodiging en eventuele tickets, alles is voor ons standaard en wederom vernieuwend.

Draaiboek
Zonder een goede voorbereiding, is er geen goed feest. Voor ons team is het een 2e natuur. Zo ook het hanteren van een draaiboek voor de avond. Uiteraard wordt dit draaiboek in overleg met u van minuut tot minuut besproken en uitgewerkt.

Één aanspreek punt
Populair gezegd noemt men het ‘Single Point Of Contact’ (SPOC). Hardersplaza is niet anders, maar met de voetjes op de grond. Voor ieder evenement stellen wij een eindverantwoordelijke aan. Dit vereenvoudigd de samenwerking. Tijdens uw feest is deze persoon uiteraard van de partij om uw avond conform de gemaakte afspraken te laten verlopen. Geen open eindjes

Evaluatie
Na ieder feest, zal er een nabespreking zijn om uw feest te evalueren. Zo kunnen we een langdurige samenwerking met u aangaan. Wij willen dat u tevreden bent over het evenement. Met minder nemen wij geen genoegen.