Uw eigen evenement

Uw eigen evenement

Uw eigen evenement
Natuurlijk is het ook mogelijk om volledig uw eigen evenement te organiseren. Hardersplaza heeft alles in huis om van uw evenement een echt feest te maken. Naast thematische bijeenkomsten organiseren wij ook evenementen op maat voor u.

Ons sales team adviseert u graag!
Of het nu gaat om een personeelsfeest, zakelijk evenement, productpresentatie of beurs: bij Hardersplaza wordt uw evenement een unieke beleving! Ons sales team adviseert u graag.

Samenwerking
Samen denken over de ideale invulling van uw bedrijfsevenement.
Hardersplaza denkt graag met u mee over de invulling van uw bedrijfsevenement. Zo kunnen er artiesten komen optreden, kan de catering volledig naar uw smaak worden ingevuld, kunt u van uw bedrijfsevenement een feest/club combinatie maken en kan de locatie helemaal naar uw wens worden ingericht.
Er zijn wat betreft de mogelijkheden geen grenzen. Onder andere de Action, Boni Supermarkten, en Ploeger Logistics organiseerden al een succesvol bedrijfsevenement in Harders Plaza.

Expertise
Met ons uitgebreide netwerk en ruime expertise in de entertainmentwereld nemen we u eenvoudig veel zaken uit handen, zoals bijvoorbeeld het boeken van artiesten. Maar we helpen u ook graag met het uitdenken van totaalconcepten, in nauwe samenwerking met onze styliste, cateraar en technische leverancier. Wij voeren uw specifieke wensen tot in de kleinste details uit, uiteraard rekening houdend met uw budget en de groepsgrootte. Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!