Bereikbaarheid met de auto

A28 vanaf Amersfoort
Neem afslag 13 richting Lelystad / Harderwijk. Aan het einde van de afslag, bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Lelystad. Direct hierna passeert u de eerste verkeerslichten.Vervolgens gaat u bij de derde verkeerslichten, bij Leen Bakker linksaf ,onder het viaduct door en dan weer direct linksaf . U rijdt nu langs Hardersplaza en kunt parkeren op het achter terrein.

A28 vanaf Zwolle
Neem afslag 13 richting Lelystad / Harderwijk . Aan het einde afslag, bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Lelystad. Bij de tweede verkeerslichten,ziet u recht voor je Harders Plaza staan, rijdt evenwijdig langs de N302 ,U rijdt nu langs Hardersplaza en kunt parkeren op het achter terrein.

N302 vanaf Flevoland
Volg de N302 tot Harderwijk. Bij de eerste verkeerslichten na het aquaduct gaat u rechtsaf on het viadict door en dan weer direct linksaf.
U rijdt nu langs Hardersplaza en kunt parkeren op het achter terrein.

Openbaar vervoer / Taxi Aankomst
met de trein op CS Harderwijk. U neemt bus 147 richtig Emmeloord. Uitstappen halte Burgemeester de Meestestraat (ter hoogte van vishandel Dries v/d Berg). U loopt richting het bedrijventerrein Lorenz (grote kruising). Bij de tweede verkeerslichten, ziet u rechts van u Harders Plaza staan

Parkeertips
EventCenter Hardersplaza ligt naast de N302 en vlak naast het centrum van Harderwijk.
Er zijn rondom EventCenter Hardersplaza genoeg parkeerplaatsen beschikbaar aan de voor & achterzijde van het pand. Aan beide parkeerplaatsen zijn IN/UIT gangen beschikbaar. Parkeren op het terrein van EventCenter Hardersplaza is Gratis!