Cache Royale treed vrijdag 27 maart op tijdens Caribbean Deluxe

Cache Royale treed vrijdag 27 maart op tijdens Caribbean Deluxe

Op vrijdag 27 maart staat er in Harders Plaza een nieuwe editie van “Caribbean Deluxe meets Bachata Exotica” op de agenda. Vele van jullie hebben al kennis mogen maken met het leukste Caribbean concept van Nederland wat staat bekend om haar fantastische vibe, leuk en mooie mensen en een super relaxte sfeer.

Line-up met o.a. Caché Royale
Ook de line-up is vandaag de dag een van de belangrijkste elementen voor een goed feest, zo zal niemand minder dan “Cache Royale een live optreden gaan verzorgen op 27 maart in Harders Plaza. Zij weten namelijk als géén ander hoe ze een feest naar het ultieme hoogtepunt moeten brengen. Natuurlijk heeft de organisatie ook nog andere acts en DJ’s weten te strikken zoals Virgil el Gigante, Tinta, E-fortes en Mc Quentin. en in de tweede zaal “Bachata Royal” o.a. dj Latin Mania ( solo)

Deze editie wordt samen met Bachata Exotica georganiseerd en is een event waar zowel de vrouwen als mannen een onvergetelijke avond kunnen beleven. Zet je zorgen even opzij en ga compleet uit je dak op heerlijke muziek! Er zijn meerdere area’s open waaronder een sexy Salso, Merengue en een Kizomba area. Daarnaast is er ook een tropical lounge waar je relaxt kunt chillen en een foodcorner met de lekkerste caribbean soulfood! Echt alle ingredienten zijn aanwezig voor dé perfecte avond!

Guestlist spots winnen?
Caribbean Deluxe is natuurlijk ook aanwezig op social media en probeert haar bezoekers zo goed mogelijk op de hoogte te houden over alle ontwikkelingen rondom haar events. Wil jij twee tickets winnen voor dit speciale evenement? Post dan wat leuks, tag ons op Twitter of Facebook en maak direct kans op twee guestlist spots voor Caribbean Deluxe meets Bachata Exotica!

Add @hardersplaza on Twitter, Like us on Facebook and be part of the Caribbean community! Voor de complete line-up en meer informatie zoals hotelovernachtingen check www.hardersplaza.com.

 

Info & Tickets
Caribbean Deluxe meets Bachata Exotica
Presale : 15 euro (ex fee)
Time : 22.30 – 04.00

Leave a comment: