Buy levitra in usa Freak ‘N Chic in Hardersplaza met diverse top dj’s

Buy levitra in usa Freak ‘N Chic in Hardersplaza met diverse top dj’s

Attention Partyfreaxxx…. Nederland is een origineel clubconcept rijker. Freak n’ Chic, een partyconcept dat eindelijk geheel in het teken staat van…..JOU.

Een partyconcept met meer dan 10 top dj’s en artiesten. Een avond met alleen maar feestgangers die hetzelfde willen als JIJ. Vrolijk en ongestoord feesten tot de vroege uurtjes. Centraal op deze avond is de vraag: WHO IS CHIC and WHO IS THE FREAK ? THE MALES are CHIC and the FEMALES will be THE FREAK. There you go, de toon van het concept zal nu meteen duidelijk zijn dus…… you want te be there, CHIC or as a FREAK, just be there.

Een uitstekend en passend deurbeleid, in combinatie met de right music at the right time zullen hiervoor zorgen. En de perfecte locatie voor deze perfecte nieuwe avond is natuurlijk….HARDERSPLAZA EVENT CENTER te Harderwijk. In maar liefst 2 Party Area’s zal dit evenement tegelijkertijd losbarsten, zodat er voor alle bezoekers de tunes gedraaid kunnen worden die JULLIE willen horen

Zo hebben we in Area 1, de FREAK AREA niemand minder dan o.a. DJ Dyna, verreweg de meest populaire eclectic dj van het moment en bekend van de Sexed Up events. Maar ook de razend populaire en altijd keiharde Lady B, die momenteel natuurlijk X-TRA HOT is door haar hit Return of the Mack Ook de andere namen in de FREAK AREA liegen er niet om. Neem nou Stefan Vilijn, ook weer zo’n topper. Deze man mag gerust ‘ he Coming Man’ genoemd worden.  Kortom, allemaal toppers die stuk voor stuk hun sporen al lang hebben verdiend of dat nu keihard aan het doen zijn.

In AREA 2, de CHIC AREA, wordt het over een hele andere boeg gegooid. Heb je even zin in die andere muziekstijlen, dan hop je snel over naar de CHIC AREA, waar 6 andere dj toppers

op hun gebied JOU opwachten om JOU te entertainen till the early morning.  Lees gauw verder voor de volledige indrukwekkende line up.

Leave a comment: