Overnachten

Hotel Marktzicht ligt in het centrum van Harderwijk, aan een mooi marktplein met veel leuke cafés en restaurants. Vanuit uw kamer heeft u een mooi uitzicht en Eventcenter Hardersplaza is op korte loopafstand bereikbaar.


LEES VERDER

Het Best Western Hotel Baars heeft een rustige ligging in het historische centrum van Harderwijk en ligt op 2 km van de A28. .Vanuit het Best Western Hotel Baars bereikt u in 3 minuten rijden Eventcenter Hardersplaza.


LEES VERDER

Hotel Allure Lounge & Dinner ligt aan de boulevard van Harderwijk en biedt moderne designaccommodatie met gratis WiFi en uitzicht op het Wolderwijd. Het beschikt over een trendy loungebar met een terras aan het water.


LEES VERDER

Het Van der Valk Hotel Harderwijk biedt elegante kamers met een whirlpool in een rustige omgeving aan de rand van de Veluwe. Dit designhotel biedt gratis WiFi en een terras dat uitkijkt over het omringende landschap. Het ligt op 2,5 kilometer van het centrum van Harderwijk.


LEES VERDER

Het gastvrije Hotel Café Restaurant Monopole is uniek gelegen aan de boulevard van Harderwijk, naast het Wolderwijdmeer. Dit kleine hotel biedt gratis WiFi en  Eventcenter Hardersplaza is op korte loopafstand bereikbaar.


LEES VERDER

Bungalowpark Het Verscholen Dorp is gevestigd in Harderwijk en biedt een buitenzwembad en een tennisbaan. In dit vakantiepark is gratis WiFi beschikbaar.Wanneer u de omgeving wilt verkennen dan kunt u naar het Eventcenter Hardersplaza (4.2 km).


LEES VERDER

Eventcenter Hardersplaza preferred hotels