Over ons

EventCenter Hardersplaza !

EventCenter Hardersplaza is een regelrecht clubparadijs. Het richt zich op een onvergetelijke totaalbeleving, waarbij je van de ene verrassing in de andere valt. De bezoeker kan alle kanten op, want met vijf areas is Hardersplaza meer dan de trots van Harderwijk.
EventCenter Hardersplaza kan zich met recht meten met de beste evenementen locaties van Nederland.
In de Main area regeren de housetunes. funky, latin, groovy, trendy en vooral erg lekker. De residents staan te popelen om de draaitafels te bestieren.

Maar naast deze talentvolle en hartstochtelijke huis-djs wordt de creme de la creme van het Nederlandse dj-gilde uitgenodigd voor exclusieve optredens. Dit zijn de absolute sterren van de draaitafels die al menig club en festival gek hebben gedraaid. Denk aan Afrojack, Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero, Dyna en Vato Gonzalez

Op het balkon is een zomerse cocktailbar ingericht, waar tropische creaties tot een smaakexplosie worden geshaked.
De tweede zaal is het heiligdom van de glitter en glamour. Als het maar blinkt en schittert, met real urban music. Reggaeton, hiphop, r&b, bubbling, deze moddervette beats van de beste urban jocks staan garant voor hete taferelen op de dansvloer.

Maar ook met een Oudhollandsch feest is helemaal niets mis! Integendeel, vaderlandse hits zijn de bom! Het Feestcafé is een regelrechte klapper. Denk aan apres ski, meezingers en andere Hollandse vrolijkheid, gedraaid en vertolkt door knotsgekke djs en de beste zangers van eigen bodem.
Voor lekkere trek kunnen de bezoekers uitblazen en op krachten komen in onze eigen FEBO foodcorner.

Alsof dat nog niet genoeg is, nodigt Hardersplaza regelmatig externe succesvolle organisaties uit om samen de hele nacht naar een climax te brengen. Het van oorsprong Rotterdamse concept “Sexed Up” is een successtory dat ook EventCenter Hardersplaza flink opschud met dirty electro-house & Sexy Urban mashups.
Dit totaalpakket aan party elementen maken van Harders Plaza de leukste clubsensatie van Nederland. De locatie ook formeel gejudged door Club Judge, het officiele keurmerk voor clubs. Duizenden party addicts uit heel Nederland weten dit uitgaanscentrum in Harderwijk te vinden. Niet zo gek, want EventCenter Hardersplazageeft clubben een nieuwe dimensie vol hoogtepunten

Contact

EventCenter Hardersplaza
Address : Flevoweg 2 | Postcode : 3841 KL
City : Harderwijk | Country : Netherlands
Sales nr: +31 (0)341 – 416085 | info@hardersplaza.nl