aanbod

Kids

Kids

Bij Harders Plaza hoef je niet in het bezit van een rijbewijs te zijn om te gaan karten want jongeren vanaf 8 jaar kunnen zonder problemen in onze juniorkarts rijden.
De karts zijn bijna hetzelfde als waar de volwassenen in rijden, ze zijn alleen kleiner van formaat.

Zo kan ieder kind goed bij de pedalen en het stuur en bovendien is het ook veiliger voor de kinderen. Er wordt op hetzelfde circuit gereden als waar de volwassenen op rijden en natuurlijk worden ook alle rondjes netjes bijgehouden. Na de race kan iedereen een uitdraai krijgen waarop te zien is wie de snelste tijd neer heeft gezet.

De kids kunnen zich met vriendjes en vriendinnetjes uitleven tijdens een individuele kartheat (€ 14,95 per heat van 12 minuten) of tijdens ons kinderarrangement “Powerrace” ( alleen geldig vanaf 8 t/m 14 jaar – min. lengte is 1.40 meter).
Voor wie zijn of haar verjaardag ”spannend” wil vieren is deze powerrace zeer geschikt en de kinderen zullen zeker naar dit feestje uikijken!

Het arrangement is speciaal voor de kids van 8 t/m 14 jaar, bestaande uit een trainingsheat, een kwalificatieheat en niet te vergeten de finaleheat van 6 minuten. Uiteraard vind er een huldiging plaats waar ieder een medaille krijgt en waarbij de eerste, tweede en derde coureur een certificaat ontvangt.

Om het feest compleet te maken staat er voor alle coureurs een drankje en een lekker bord patat met kroket, frikandel of kaassouflé klaar!

hardersplaza

januari 23rd, 2018

No Comments

Comments are closed.