Overig

De beste cadeau-ideeën voor moederdag

Natuurlijk zet je moeders tijdens Moederdag uitgebreid in het zonnetje. Dat heeft ze tenslotte wel verdiend. Het hele jaar deed ze de boodschappen, zette ze de wasmachine aan en stond ze met raad en daad voor je klaar. Het kan echter weleens lastig zijn om een geschikt en origineel geschenk te vinden. Daarom helpen we je graag. Met onderstaande cadeau-ideeën voor Moederdag kom je er vast en zeker uit.

Bloemen

Bloemen staan nog altijd met stip op nummer 1. Het geeft ook zo leuk als je een boeket bij je hebt. En er bestaan geen moeders die niet blij worden van een mooie bos bloemen. Dit geschenk is zeker niet afgezaagd. Al ligt dat natuurlijk ook aan het boeket dat je geeft. Is er duidelijk te zien dat je het met liefde hebt samengesteld? Ziet ze meteen haar lievelingsbloemen tussen de bos zitten?

Een uitje

Geef je moeder voor Moederdag een uitje of een activiteit cadeau. Wellicht combineer je dit met een mooi boeket. Een uitje is een heel geschikt cadeau en je maakt op deze manier samen herinneringen. Ga een keer samen een workshop doen. Heb je een hele actieve moeder, dan geef je haar een bon waarmee ze een keer kan gaan klimmen of zeilen. Natuurlijk ga jij dan gezellig mee, zo genieten jullie samen van dit originele cadeau.

Massage

Moeders hebben vaak de eigenschap dat ze zichzelf wegcijferen. Op de een of andere manier zijn ze daar bijna allemaal goed in. Zelf lekker ontspannen schiet er daarom nog weleens bij in. Geef haar daarom een paar uur relaxen bij een massagesalon cadeau. Reken er maar op dat ze daar blij van wordt. En een ontspannen moeder is natuurlijk altijd een leukere moeder.

Mand met cadeautjes

Geven jullie met meerdere kinderen een cadeau, regel dan een mooie mand. Samen vullen jullie die met allerlei dingetjes waar mams blij van wordt. Jullie kennen haar door en door en weten precies wat je moet kopen. Chocola, haar favoriete parfum, bakspullen, materiaal voor haar hobby en zo kun je van alles bedenken wat bij jouw moeder past.

Saunadagje thuis

Je kunt moeder een bon geven waarmee ze naar de sauna kan. Niet alle moeders worden daar echter even blij van. Misschien past het bij die van jou beter als ze thuis een soort spa-beleving cadeau krijgt. Dat is simpel te regelen. Je zorgt voor badschuim, scrub, kaarsen, een mooi badlaken en een favoriet tijdschrift en dat doe je bij elkaar in een mooie mand. Zorg er natuurlijk wel voor dat ze dan binnenkort echt even een dagdeel voor zichzelf inplant.