Activiteiten

Deze activiteiten moet jij gedaan hebben

Soms kan het zoeken naar het juiste uitstapje een hele klus zijn. Wellicht ben jij hier ook uitgekomen omdat je op zoek bent naar leuke ideeën voor uitstapjes met vrienden, familie en collega’s. Veel mensen gingen je voor. Hieronder staan daarom verschillende activiteiten die iedereen minimaal één keer in hun leven gedaan moet hebben, zodat wanneer jij niet weet wat je moet doen de zoektocht wat korter duurt dan normaal.

Tropisch zwemparadijs

Er zijn maar weinig mensen die hier geen lol aan beleven. Zwembaden worden wel vaker genoemd als optie, echter is een ‘normaal’ zwembad niet voor iedereen de juiste keuze. Voor ouders met kleine kinderen bestaat de dag dan vooral uit zitten en wachten, en jongeren kunnen uit verveling herrie gaan schoppen. Niet bepaald het uitje waar je op zit te wachten.
In een tropisch zwemparadijs is er voor iedereen wel iets te beleven. Jongeren kunnen van de vele glijbanen, kinderen kunnen lekker in het peuterbad onder toezicht hun ding doen, en ouders hebben de kans om volledig te ontspannen in een geur-bad of sauna. Een echte aanrader voor jong én oud.

Paintball

Het maakt niet uit of je nou op zoek bent naar een uitje voor met je medewerkers, je beste vrienden, of het gezin. Paintballen is al deze gevallen namelijk een goede keuze. Je moet wel bereid zijn om vies te worden, en een blauwe plek hier een daar lig jij niet wakker van. Echter, je dierbaren bekogelen met verf, je baas achterna zitten, of het beste team vormen met je vrienden is het helemaal waard!

Een échte picknick

Ken je het beeld van een rood geblokt kleed, een rieten mand en een hoop lachende mensen? Dat beeld is niet heel moeilijk te kopiëren, en daarnaast is het ook nog een fantastische activiteit om te doen met lekker weer. Natuurlijk volstaat een ander kleed ook, en een cool-box werkt uitstekend als mand, maar de bedoeling is wel dat het er gezellig uitziet. Iedereen kan hier zijn eigen invulling aan geven.
En laat je niet uit het veld slaan als het regent; Binnen picknicken is ook een optie! Leg gewoon het kleed in de woonkamer, en doe wat je zou doen als je buiten gaat picknicken!

Te duur?

Onderaan de streep kosten bijna alle activiteiten geld, en waar de keuze op valt kan nogal afhankelijk zijn van het beschikbare budget. Gelukkig zijn er talloze websites waarop je goedkoop verschillende uitjes en activiteiten kan kopen, of zelfs winnen! De aanbiedingen zijn eindeloos en dienen ook als inspiratiebron voor nog veel meer leuke dagjes uit. Speur maar eens goed rond, want het kan maar zo zijn dat je precies hetzelfde kan ondernemen voor de helft van het geld. Zo hou je wat over en kan je volgende week wéér iets leuks doen!